al meer dan 20 jaar ervaring

Boomverzorging

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee we ook het klim- en snoeiwerk in bomen kunnen uitvoeren. In samenwerking met Schoonen Boomverzorging verzorgen wij ook het eventuele klimwerk in uw boom.

Onze machinepark omvat onder andere twee houtversnipperaars. De eerste heeft een versnippercapaciteit tot 19 cm en kan worden getrokken door een bedrijfsauto. De tweede is zelfrijdend en slechts 75 cm breed, waardoor deze door iedere tuinpoort of zelfs door uw woning de tuin in gereden kan worden. Beide versnipperaars worden aangedreven door een eigen motor.

Naast onze versnipperaars hebben we ook een zelfrijdende hoogwerker die tot 12m hoog kan werken, een minitractor met houtsnipperkar op gazonbanden, een minikraan met sorteergrijper, een kloofmachine en diverse maten kettingzagen. Voor het hogere snoei- en/of rooiwerk buiten ons eigen machinebereik huren we machines in bij derden.

We investeren in de toekomst en gaan geleidelijk over op accu-aangedreven machines voor ons werk, waaronder heggenscharen, snoeischaren, bladblazers, bosmaaiers, enz. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er minder geluidsoverlast is voor u en uw buren tijdens het onderhoud.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met boomverzorging en aanverwante diensten. We staan klaar om u te helpen bij het verzorgen van uw tuin en bomen.