al meer dan 20 jaar ervaring

Ontwerp

Ik Arné Slooters voer zelf de tuinontwerpen en de daarbij horende creatieve ideeën graag voor u uit!

Samen met u bekijken we de tuin die e.v.t gerenoveerd en of nog dient aangelegd te worden. Aan de hand van vragen komen we tijdens het gesprek tot de eerste ideeën, van u tuinverwachting tot de vorm en soort tuinmaterialen. Misschien heeft u zelf al een schets of idee. Nadat we het gesprek hebben gevoerd meten we de tuin in, zowel de buitenmaten van het perceel als de hoogte maten in het perceel, zodat we een goed kloppend ontwerp kunnen maken.

Stap 1: Schets en Ontwerp

Het ontwerpproces begint met een eerste schets die we na een tweede gesprek met u goedkeuren of, indien nodig, aanpassen. Zodra alles naar wens is, ronden we het definitieve ontwerp af. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunnen we snel aan de slag met de realisatie van uw droomtuin!

Stap 2: Offerte

Zodra het ontwerp naar uw tevredenheid is, stellen wij op basis hiervan een offerte op met het definitieve prijskaartje en bijbehorende leveringsvoorwaarden. Als u akkoord gaat met deze offerte, nemen wij uw opdracht op in onze planning. Zo bent u verzekerd van een heldere prijsopgave en een efficiënte planning van de werkzaamheden. Wanneer mogen wij uw droomtuin realiseren?

Stap 3: Planning

In overleg met u plannen wij een startdatum voor de uitvoering van de opdracht. Afhankelijk van het seizoen kan de opdracht op korte termijn worden uitgevoerd. 

Houd er rekening mee dat de maanden april, mei, juni, september, oktober en november de drukste maanden voor ons zijn. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om het voorbereidende werk in de zomer of winter te doen. Zo bent u verzekerd van tijdige hulp en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe tuin!