al meer dan 20 jaar ervaring

Klein Tuinloonwerk

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grote aanlegprojecten, maar ook voor kleinere tuinwerkzaamheden. Dankzij ons brede machinepark kunnen wij efficiƫnt te werk gaan bij grondverzetwerkzaamheden die voortkomen uit renovatie- en aanlegwerkzaamheden en vijverbouw. Denk hierbij aan het gebruik van onze kleine en grote minikranen, minishovel, minigronddumper, minitractor en grondkar.

Wij gaan verder dan alleen het aanleggen van uw tuin. Tijdens onze aanlegklussen controleren wij ook de riolering en passen deze indien nodig aan op de nieuwe situatie. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een aansluiting voor mini afwateringsgoten langs de bestrating en afvoer van hemelwater bij overkappingen.

Bij het aanleggen en onderhouden van gazons maken wij gebruik van diverse machines, zoals onze kleine grondfrees, gazonbeluchter, minitractor met overtopfrees, rotorkopeg, doorzaaimachine, verticuteermachine, kunstmeststrooier, veldspuit en minishovel met grondvlakker. Wij zorgen ervoor dat uw gazon er stralend bij ligt.