al meer dan 20 jaar ervaring

Realisatie

Met ruim 20 jaar ervaring in de hoveniers branche met allerlei tuintrends en opkomende nieuwe soorten tuinmaterialen zijn we gegroeid in het verwerken van deze materialen en zijn we gegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf waar aanlegkwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij bieden het complete proces aan van het e.v.t. rooi en grondwerk tot het realiseren van u tuin waarin mogelijk ook de aanleg van tuinverlichting, beregening enz. is verwerkt.

Ons ruime machine park is er zo op gericht om u zoveel mogelijk efficiënt te kunnen bedienen en ook niet onbelangrijk, richting onze werknemers het zware werk te ontnemen. Omdat we zo ruim inzetbaar machinepark hebben, kunnen we voor u als mogelijke klant alles bij één partij houden. Overzichtelijk en korte lijnen in de uitvoer.

Onze specialisme zit in de hoge aanleg kwaliteit met oog voor ieder detail. Standaard geven twee jaar garantie op sier bestraatwerk leggen, maar over tien jaar dient het nog netjes te liggen ( zie onze voorwaarden ) Bestratingsmateriaal waar wij niet achter kunnen staan bv op kwaliteit van het product en de vormvastheid leggen we dan ook niet. Dit geld ook voor de andere tuinmaterialen als kwaliteit te kort schiet gebruiken we het niet. Nazorg heeft bij ons ook de aandacht wat zeker niet onbelangrijk is!